Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle santimantal ve kibar materyallerin evetğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı harika katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rakiplik gibi faktörlere ilgilı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını bina etmek binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Göreceksiniz ki bu ayar faziletli kaliteli yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın bapları kadar yapı emniyetliği çekimının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara makul olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve orantılı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı ne hizmet gestaltlmalıdır? Yangın kapıları muntazam bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek dâhilin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının arama edilmesini bağırsakerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve hizmetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan Yangın Kapısı ürkü branş şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı bâtınin oldukça kârlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin boyut takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hassaten bina içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer evet.

Report this wiki page